Korpusy:
- mramorový
- tmavý piškot
- světlý piškot
- stracciatella
Krémy:
Mascarpone
- vanilkový
- čokoládový
- karamelový (možno i kombinace s ořechy-snickers)
- jahodový
- malinový
- pistáciový
- kávový
- citron
- limetka
- raffaello
Tvarohovo-máslový krém
(tradiční do Míša řezů)
Máslový krém s příchutí
- vanilka
- limetka
- citron
- káva
- čokoláda
- kokos
- karamel
- ořech
Tvarohový (připomíná lipánek)
Pařížská čokoládová šlehačka
Pudinkový krém (jako do věnečku)
Do dortů k náplni lze nakombinovat i ovoce:
- maliny
- jahody
- banán
- borůvky
- lesní ovoce
- višně
- atd. na požádaní dle Vás
- džem (borůvka, rybíz, malina, meruňka)
- ovoce na ozdobení dortu-dle sezóny
Další typy dortů
Medovník, cheesecake, brownies, mrkvový dort, red velvet
Variace pevnějších náplní
(vhodné do nejspodnějších korpusů do velkých svatebních dortů pro jejich pevný základ)
- Domácí medovník se zakysanou smetanou
- Tmavý korpus a extra čokoládová náplň, džem
- Světle medové plátky (naše orig. receptura), tvarohová náplň (možno citron/limetka)
- Tmavé medové pláty (naše orig. receptura), tvarohová náplň, džem
- Piškotový korpus, máslový krém s příchutí, džem
- Tmavý nebo světlý piškot s tvarohovo-máslovou náplní, ovoce
Makronky
vanilka s meruňkou, citron, limetka, pomeranč, kokos, malina, jahoda, borůvka, pistácie, karamel, čokoláda s višní, káva, mango…
Alergeny
Naše sladkosti obsahují následující alergeny:
- Dorty, cupcakes, cakepops, sušenky, tartaletky a perníčky – alergeny č. 1, 3, 7
Ořechová příchuť navíc obsahuje alergen č. 8
Čokoládová příchuť obsahuje navíc alergen č. 6 - Makronky – alergeny č. 3, 6, 7, 8
- Čokoládové pralinky – alergeny č. 6, 7
Ořechové příchutě navíc alergen č. 8
Seznam alergenů
1 – Obiloviny obsahující lepek
2 – Korýši
3 – Vejce
4 – Ryby
5 – Podzemnice olejná (arašídy)
6 – Sójové boby (sója)
7 – Mléko
8 – Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy,
pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie)
9 – Celer
10 – Hořčice
11 – Sezamová semena (sezam)
12 – Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg,
13 – Vlčí bob (lupina)
14 – Měkkýši
Barviva
Pro barvení našich sladkostí používáme potravinářská barviva, která jsou v souladu s normami EU, nicméně některá z těchto barviv mohou negativně ovlivňovat pozornost a aktivitu dětí!
Ač jsou makronky i pralinky přirozeně bezlepkové, mohou obsahovat stopová množství lepku, jelikož je vyrábíme ve stejném prostředí jako ostatní cukrářské výrobky.