Jak objednat?
- emailem info@sladkeodblanky.cz
- telefonicky 775 622 657 (prosím pouze v pracovní dny mezi 8.00 -16.00)
- osobně po předchozí domluvě
V první komunikaci prosím uvádějte termín vaší svatby či oslavy pro ověření volné kapacity, přibližný počet hostů a vaši hrubou představu o vzhledu dortu. Pro závaznou objednávku budete vyzváni k zaplacení zálohy na dort od 50% z předpokládané konečné částky na účet.
Číslo účtu je 505639002 / 5500, do poznámky zadejte své jméno, uveďte termín a druh zakázky.
Schůzka, hlavně u svateb, je možná po domluvě, nejlépe volejte v pracovní dny od 8-16 hod. na tel. +420 775 622 657.
V případě, že se rozhodnete nakonec svatbu z nějakého důvodu nerealizovat, můžete zablokování zrušit a záloha bude také vrácena, ale jen při zrušení min. 3 měsíce před dohodnutým termínem svatby, jinak se stává záloha nevratnou.
U malých zakázek vrácení zálohy po domluvě.
Jaké jsou ceny dortů?
Pro Vaši představu:
ovocné a kavárenské dorty (ovocné, harlekýn, sachr, florida, kubán, jadran…) | 10-12 porcí | 1100 – 1200,- |
nahý dorty NAKED CAKE s ovocem | 10-12 porcí | 1100 – 1200,- |
dorty polévané čokoládovou ganaží či glazé s ovocem a přízdobou (pusinky, lámaná čokoláda, makronky, pralinky…) | 10-12 porcí | 1300 – 1600,- |
postavička z marcipánu na dort | 1 kus | 150 – 400,- dle náročnosti |
postavičky technika jedlý tisk na fondán | vícero kusů | cca 150-200,- (cenově výhodnější možnost než modelace z marcipánu) |
marcipánové dorty s modelací | 10-12 porcí | 1800 – 2300,- dle náročnosti |
patrové dorty, svatební dorty | ráda nacením individuálně po poslání obrázku či nastínění představy. |
Ceník s minidezerty a ceník svatebních výslužek,koláčků,dárkových sušenek zašlu na požádaní.
Nejsem plátce DPH. Ceny se mohou měnit během roku v závislosti na cenách surovin (máslo, čokoláda, marcipán, mandle…)
Jak je to s vyzvednutím dortů?
Dorty jsou připravené k vyzvednutí na adrese provozovny ve Zhoři u Tábora č.p.3, (bývalá prodejna potravin na návsi), v předem domluveném čase. Při přepravě dortu je třeba dbát opatrnosti při jízdě a vyvarovat se prudkému zatáčení a brzdění. Krabici s dortem je potřeba mít položený na rovné ploše, nejlépe v kufru auta, ideálně s protiskluzovou podložkou. V letních měsících je určitě třeba funkční klimatizace. Přepravě zvláště vícepatrových dortů věnujte prosím zvýšenou pozornost!!! Tyto dorty je nejlepší přepravovat tak, že je v autě přidržuje někdo na klíně.
Za poškození dortu při manipulaci, jízdě nebo nesprávném skladování nenesu žádnou zodpovědnost!
Skladování a trvanlivost dortů
Pokud dort nejde z výroby přímo na svatební tabuli nebo na oslavu je potřeba jej skladovat v chladu a suchu, ideálně v lednici se statickým chlazením. Ponechte jej v původní krabici až do doby servírování, abyste zamezili přístupu vlhkosti. Ve vlhkém prostředí se totiž mohou cukrové ozdoby a marcipán rozpouštět.
Dort-dle druhu doporučuji spotřebovat do 24-36 hodin od převzetí.
Najdeme někde další fota dortů a ostatního sladkého?
Ano, spousty starších fotografii nebo nové práce si můžete najít na Facebooku Blanka Lenghardtová nebo na Instagramu Sladkeodblanky.